Acasa | ACTUALITATE | Horia Constantinescu: ”Constanța nu are capacitatea să ofere servicii de turism de calitate”

Horia Constantinescu: ”Constanța nu are capacitatea să ofere servicii de turism de calitate”


image

De Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorului, Comisarul șef al CJPC, Horia Constantinescu a atras atenția agenților economici din județul Constanța cu privire la faptul că acțiunile de control vor continua, în forță, și în următorul an pentru că trebuie protejată sănătatea cetățenilor.

Dacă anul 2017 a fost unul dificil pentru comercianții de pe litoral, din cauza acțiunilor noastre, vă anunțăm că vara lui 2018 va fi un ”război la baionetă”. Îi sfătuiesc pe agenții economici din județul Constanța să nu mai folosească firul scurt pentru diverse intervenții, să nu mai cheltuie bani pe mese de protocol care nu îi ajută la nimic,să renunțe la traficul de influență și să pună mâna pe mop și detergent. Suntem deciși să lăsăm în urmă acest ”conglomerat infracțional” care s-a format în Constanța ”, a transmis Horia Constantinescu.  

În cadrul unei conferințe de presă, acesta a prezentat un decalog al bunului simț, valabi atât pentru agenții economici cât și pentru autorități.

A fost subliniat faptul că în instituțiile de învățământ constănțene există deficiențe grave, de la hrană până la condițiile în care se joacă sau învață copiii.

În ceea ce privește turismul de la malul Mării Negre, Constantinescu a precizat că ”județul Constanța nu are capacitatea să ofere servicii de turism de calitate. Nu există oameni calificați în acest domeniu. Din acțiunile din vara trecută am văzut ce pot oferi hotelierii și agenții economici turiștilor care fac eforturi financiare să vină în vacanță pe litoralul românesc. Turismul în Constanța se face într-o manieră empirică”.

Ca o noutate, Horia Constantinescu a anunțat că, potrivit legii, activitățile de alimentație publică nu au voie să se desfășoare în chioșcuri. CJPC va avea grijă ca legea să fie respectată și, astfel, multe dughene vor dispărea din stațiunile de pe litoral.

Comisarul șef a declarat, astăzi, război tuturor celor care pun în pericol sănătatea consumatorului și, totodată, a transmis că nu va mai accepta rabatul de la calitate.

Legea prevenției nu funcționează acolo unde nu există bun simț”, a conchis Constantinescu.

 Voteaza articol
5.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Andreea on 17/03/2018 10:39:35
avatar
Pana acum pot spune felicitari dar ce vom face la vara din dragoste pentru Costinesti ? Vei abea coloana vertebrala sa-i dai exemplu pe Viorel de la Ardeleanca unde domneste mizeria? inclusiv acum in restaurantul Ardeleanca care-i deschis mizeria si jegul domnesc la ele acasa !Succes !
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat