Acasa | ACTUALITATE | Piața Chiliei, decapitată. S-au găsit dispozitive folosite pentru influențarea rezultatelor jocurilor de noroc

Piața Chiliei, decapitată. S-au găsit dispozitive folosite pentru influențarea rezultatelor jocurilor de noroc


image

Polițiștii din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, coordonați de un procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – S.T. Constanța, au destructurat o grupare infracțională specializată în șantaj, camătă și înșelăciune.

În urma a 22 de percheziții, au fost ridicate mai multe dispozitive folosite pentru influențarea rezultatelor jocurilor de noroc, înscrisuri, două autoturisme de lux, precum și 15.000 de euro, iar 6 persoane au fost reținute.

La data de 15 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Direcției de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 22 de percheziții domiciliare, în județele Constanța, Călărași și în București.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune.

Ca urmare a administrării probatoriului, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 57 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Constanța, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și polițiști specializați în arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum și luptători de la acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene  Constanța, Tulcea și Călărași.”

Cele șase persoane reținute sunt, fiul, nepoții precum și alte rude ale lui Săceanu.

 


Tag-uri:  

Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat