Acasa | ACTUALITATE | Petrică Miu a promis de toate și a plecat. Actuala conducere a ISJ nu mai știe pe unde să scoată cămașa

Petrică Miu a promis de toate și a plecat. Actuala conducere a ISJ nu mai știe pe unde să scoată cămașa


image

În cele câteva luni, în care a fost inspector șel al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Petrică Miu și-a luat o grămadă de angajamente fanteziste, în dulcele stil clasic al PSD, partidul care l-a numit în funcție.

Printre altele, Miu a anunțat Ministerul Educației că e pregătit și bucros să găzduiască, la Constanța, 14 concursuri naționale și internaționale, pentru care are nevoie de doar 50 de lei pe zi, de participant, bani pentru cazare și trei mese.

Amețit de aburii puterii, a promis solemn că va organiza un veritabil ”festival al olimpiadelor”.

Astfel, peste 1500 de elevi și cadre didactice, din țară și din străinătate, sunt așteptați să ajungă la Constanța pentru a participa la concursuri.

Doar că, între timp, Petrică Miu a fost schimbat din funcție, iar Gabriela Bucovală, cea care a revenit la conducerea ISJ, și-a pus mâinile în cap când a văzut că banii alocați pentru aceste evenimente sunt extrem de puțini și că, practic, este imposibil să se descurce în condițiile stabilite de predecesorul său.

Sperăm să facem față, nu știm încă cum, dar poate reușim să mai găsim și câțiva sponsori să putem duce la capăt, onorabil, aceste concursuri. O pare din ele au loc în plin sezon estival, ori cu 50 de lei pe zi pentru cazare și mâncare, nu avem cum să ne descurcăm”, declara, în urmă cu o lună, Anca Iulia Dragomir, Inspector şcolar general adjunct.

Până la urmă, conducerea ISJ a făcut demersuri către Primăria Constanța, iar pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu local, din data de 23 martie 2018, a fost introdus pe ordinea de zi un proiect prin se vor aloca bani din bugetul local în vederea organizării olimpiadelor naționale în municipiul Constanța.

Citește și:

”După mine, potopul” – Petrică Miu și echipa lui au paralizat activitatea din Inspectoratul Școlar Județean

http://www.atacdeconstanta.com/articole/9923-%E2%80%9Ddup%C4%83-mine-potopul%E2%80%9D-%E2%80%93-petric%C4%83-miu-%C8%99i-echipa-lui-au-paralizat-activitatea-din-inspectoratul-%C8%99colar-jude%C8%9Bean.htmlVoteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat