Acasa | ACTUALITATE | Ambasadorii mai multor țări au vizitat orașul Medgidia, în cadrul programului „Romanian Investment Zoom”

Ambasadorii mai multor țări au vizitat orașul Medgidia, în cadrul programului „Romanian Investment Zoom”


image

Vineri, 30 martie 2018, Medgidia a fost gazda unei importante delegații de oficialități internaționale.

Este vorba despre Excelența Sa Doamna Ambasador Boutheina Labidi – Ambasada Republicii Tunisiene în România;
Excelența Sa Doamna Ambasador Jane Ada Ndem - Ambasada Republicii Federale Nigeria în România;
Excelența Sa Nixon Bomoy Losila - Însărcinat cu afaceri al Ambasadei Republicii Democratice Congo în România;
Domnul Dr. Ayman Aly Osman Hassan - Ministru Plenipotențiar în cadrul Secției Economice și Comerciale a Ambasadei Republicii Arabe Egypt în România;
Domnul Barbu Mihăescu - Președinte al Camerei de Comerț România - Elveția;
Domnul Valentin Preda - Președinte al Bursei Române de Afaceri;
Doamna Adriana Radu - Coordonator proiect Avangarde Group.

Vizita face parte din programul internaţional „Romanian Investment Zoom” și are ca scop promovarea interculturală și economică prin intermediul ministerelor şi ambasadelor României în lume, iar întâlnirile dintre statelele partenere se desfășoară pe parcursul a șase luni.

Atragerea de investitori străini și dezvoltarea economiei locale sunt principalele axe pe care le are în vedere administrația din Medgidia, care încearcă din răsputeri să resusciteze mediul de afaceri din zonă.  

După o lungă perioadă de timp în care Medgidia a fost lăsată într-un con de umbră, din punct de vedere al investițiilor străine, astăzi, municipiul nostru a devenit parte a programului internațional denumit „ Romania Investment Zoom”. Acesta vizează atragerea investitorilor străini și promovarea oportunităților economice.

Oaspeții s-au arătat interesați să cunoască mediul de afaceri local și să efectueze vizite în teren pentru identificarea oportunităților de investiții, dar și pentru a încuraja agenții economici să privească exportul ca pe o oportunitate de a-și dezvolta afacerile”, a declarat Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia.

De altfel, s-a stabilit ca pe viitor Medgidia să fie gazda unui Forum Internațional de Afaceri în cadrul căruia se vor putea găsi soluții concrete, precum și investitori care să ofere locuri de muncă în zonă și să repună orașul pe harta economică a României.  Voteaza articol
2.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Bucuresti on 01/04/2018 11:55:53
avatar
Romania trebuie sa aduca investitori in tara
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat