Acasa | ACTUALITATE | Primăria Constanța vrea să organizeze „Ziua Constanței 2018” şi „Ziua Copilului 2018”, dar nu are cu cine

Primăria Constanța vrea să organizeze „Ziua Constanței 2018” şi „Ziua Copilului 2018”, dar nu are cu cine


image

Organizatorii de evenimente sunt din ce în ce mai puțin interesați să colaboreze cu Primăria Constanța, deoarece birocrația din această instituție depășește orice limită a răbdării .

Dincolo de procedura extrem de greoaie și a sumelor insuficiente, decontarea facturilor este una din cele mai grave probleme, astfel încât cu greu se găsesc doritori care să depună proiecte pentru finanțare.

Primăria Constanța revine cu anunțul privind organizarea evenimentelor ”Ziua Constanței 2018” şi „Ziua Copilului 2018”, în speranța că, până la urmă, se va găsi vreun doritor.

Primăria municipiului Constanţa le reaminteşte organizațiilor interesate că vineri, 13 aprilie 2018, ora 16:00, este ultima zi în care se pot depune propunerile pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru proiectele nonprofit de interes general „Ziua Constanței 2018” şi „Ziua Copilului 2018”.

Bugetul maxim disponibil pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru susținerea proiectului nonprofit de interes general „Ziua Constanței 2018” este de 200.000 de lei, inclusiv TVA, iar pentru „Ziua Copilului 2018” este de 150.000 de, lei inclusiv TVA.

Documentele pot fi descărcate online de pe site-ul www.primaria-constanta.ro, iar cei interesaţi pot obţine mai multe informaţii de la sediul Primăriei municipiului Constanţa din str. Cuza Vodă, nr.27, sau la numărul de telefon 0241/485.893.

Proiectele se vor întocmi conform documentației prezentate pe site-ul www.primaria-constanta.ro și se depun la sediul Primăriei Municipiului Constanța din str. Cuza Vodă, nr.27.

Având în vedere timpul scurt până la data desfășurării celor două evenimente, în conformitate cu prevederile art.20 alin (2) din Legea nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Constanța accelerează aplicarea procedurii de selecție de proiecte.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat