Acasa | ACTUALITATE | Culmea tupeului: Mohammad Murad îi cere demisia lui Horia Constantinescu

Culmea tupeului: Mohammad Murad îi cere demisia lui Horia Constantinescu


image

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, aflat în vizită de lucru pe litoralul românesc, a verificat stadiul pregătirilor pentru sezonul estival, a discutat cu agenții economici și cu directorii instituțiilor de control despre nemulțumiri și soluțiile ce pot fi găsite.

Întâlnirea a avut loc astăzi, 23.04.2018, în prezența președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a prefectului județului Constanța, Ioan Albu, precum și a câtorva primari și agenți economici ce activează în turism.

Deși, inițial presa fusese invitată să asiste la întâlnire, Cristian Bărhălescu, directorul agenției de turism Christian Tour, a solicitat ca discuțiile să nu fie publice.

Motivul pentru care s-a cerut discreție a fost unul evident: cea mai mare nemulțumire a agenților economici a fost legată de controalele efectuate de Horia Constantinescu, acțiuni care, în viziunea lor, afectează grav imaginea litoralului românesc și gonesc turiștii spre destinații din afara țării.

Astfel, în prezența ministrului Bogdan Trif, Mohammad Murrad, proprietarul complexului Phoenicia, nu s-a sfiit să îi ceară lui Horia Constantinescu să înceteze mediatizarea controalelor și să nu mai facă publice rezultatele.

Murad nu s-a oprit aici ci, în calitatea sa de mare investitor, și-a permis să facă strategii de control pe care să le respecte comisarii CJPC.

Ar trebui să prezinte presei un raport pe lună în care să arate activitatea, nu să comunice orice neregulă descoperită. Astfel de controale fac foarte mult rău turismului românesc. Constantinescu vrea să ajungă primar, de asta face toate aceste lucruri”, a declarat Murad.

Altfel spus, gunoiul trebuie băgat sub preș iar turiștilor trebuie să li se prezinte un litoral impecabil.

Am înțeles că asociațiile din turism vor cere demisia mea sau guvernul va fi șantajat cu nedeschiderea unor unități importante de cazare. Eu consider că forma de adresare a oricărui comerciant, indiferent de starea lui financiară, nu poate să se realizeze într-o maineră șantajistă și să condiționeze deschiderea unor locații de modul în care noi ne desfășurăm activitatea. În această zi am făcut față unui șir de amenințări lamentabile, cel puțin la nivel educațional”, a declarat Horia Constantinescu.

Mohammad Murad nu a negat faptul că este dispus să ceară demisia comisarului CJPC.   

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat