Acasa | ACTUALITATE | Mircea Titus Dobre: "Mă sună Trif! Nu m-a mai sunat niciodată, până acum”

Mircea Titus Dobre: "Mă sună Trif! Nu m-a mai sunat niciodată, până acum”


image

Demisia lui Mircea Titus Dobre din PSD, partidul care l-a făcut ministru pentru ca mai apoi să-l scoată din guvern pe ușa din spate, a fost o surpriză pentru mulți.

Felix Stroe, președintele PSD Constanța s-a declarat dezamăgit de gestul lui Dobre de a părăsi partidul pentru a i se alătura lui Victor Ponta la Pro România, catalogându-l pe acesta ca trădător.

Se pare că Mircea Dobre a fost foarte afectat de debaracrea sa de la Ministerul Turismului odată cu Mihai Tudose, acesta fiind principalul motiv pentru care a părăsit partidul lui Liviu Dragnea.

De altfel, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de Victor Ponta, Mircea Dobre l-a atacat destul de dur pe Bogdan Trif, cel care i-a luat locul la turism.

La ora actuală, un singur om a confiscat Guvernul și Parlamentul României și realizează proiecte de legi sau legi în interes personal. Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria de 30 de ani a democrației din România ca un singur om să facă acset lucru și asta trebuie să ne dea de gândit. Ne adâncim într-o strucutură care nu doar că nu mai este performantă dar este și împotriva românilor. Poate unii dintre colegii din Partidul Social Democrat or să spună că sunt trădător sau traseist politic. Nu e traseism politic pentru că plec dintr-un partid care este la guvernare, la putere.(...)  

Cât am fost ministru, în timpul anului 2017, au fost foarte bune legile pe care le-am realizat la ministerul turismului, acum am aflat că acele ordonanțe care se află prin Parlamentul României sunt întoarse la comisii, pentru că au niște oameni niște interese care trebuie duse la capăt! O să vă țin la curent, începând de săptămâna viitoare, despre ce este vorba! Vor fi afectați cei care se ocupă de turism. Peste 45% din numărul locurilor de cazare din România sunt în acest județ, cred că este un subiect foarte important. Asta este unul din motivele nemulțumirii mele.

Nu am nimic cu nimeni de la PSD Constanța, vreau să subliniez acest lucru.(…) Niciodată nu voi vorbi urât de vreun pesedist adevărat, pur-sânge. Pentru că cei care sunt în acest moment la conducerea țării nu sunt de la PSD ci, mare parte din ei, sunt de la PD sau PDL. Inclusiv domnul ministru al turismului (Bogdan Trif n.n.), tatăl lui a fost lider PDL de marcă și primar al Sibiului din partea PD. (…)

Fostul meu coleg de partid, actualul ministru al turismului, a sfidat Comisia de Industrii și Servicii, săptămâna trecută. Ca și ministru este obligat, moral în primul rând și apoi legal, să vină să prezinte actele normative care sunt încheiate de către Ministerul Turisimului. Nu a participat niciodată într-o comisie parlamentară, doar în momentul în care a fost audiat pentru a îndeplini funcția de ministru și atât. Nu este normal să nu te prezinți la seriviciu.”, a declarat Mircea Dobre.

Imediat după terminarea conferinței de presă, Bogdan Trif l-a sunat pe Mircea Titus Dobre, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

Mă sună Trif. Este prima dată când îmi dă telefon, de când a fost numit ministru al turismului. Nu m-a sunat niciodată să mă întrebe despre ce am făcut sau cum să continue proiectele la care eu am muncit. Mă sună acum”, a spus Mircea Dobre.   

 Voteaza articol
1.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat