Acasa | ACTUALITATE | În timp ce Primăria Constanța doarme, Primăria Ovidiu și-a înființat propria firmă de pază

În timp ce Primăria Constanța doarme, Primăria Ovidiu și-a înființat propria firmă de pază


image

Vineri, 25 mai 2018, primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a inaugurat sediul SC Ovi-Protect SRL, firmă de pază și protecție al cărei unic acționar este Consiliul Local Ovidiu.

Astfel, pe lângă cei 15 polițiști locali, în Ovidiu vor patrula și 36 de agenți de pază ce vor asigura ordinea pe raza întregului oraș, precum și în satele aferente.

Știu că sunt multe firme de pază pe piață, la care se poate apela, însă eu prefer să am lucrul meu. Fiind oamenii noștri sunt mai aproape de comunitate și interacționează altfel cu cetățenii. Pentru noi siguranța în școli este prioritară și deja am început colaborarea cu Ovi-Protect pe acest aspect, iar părinții nu plătesc nimic pentru că nu mi se pare normal să se plătească pentru protecția copiilor. Cu toții vrem străzi mai sigure, siguranță pentru cetățeni și o comunitate fără infracționalitate. Am înființat Ovi-Protect pentru că vrem să asigurăm liniște și siguranță locuitorilor din orașul nostru”, a declarat George Scupra, primarului localității Ovidiu.

Locuitorii au la dispoziție numărul de urgență 0241/959 la care pot apela 24 de ore din 24, în cazul în care au nevoie de ajutor.

Potrivit specialiștilor, dispeceratul Ovi-Protect este unul din cele mai moderne din România.

Dispeceratul societății se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, respectând normele europene impuse. Nu știu dacă mai sunt două astfel de unități în România. Dispunem de sisteme video inteligente care oferă un traseu cursiv al evenimentelor, cu recunoaștere facială și a numerelor de înmatriculare. Sistemul de alertă precum și comunicarea între echipele operative se face cu maximă rapiditate. Pentru mulți tehnologia noastră poate părea de domeniul S.F.”, a spus Alexandru Istrate, inginer de securitate.

Până acum au fost montate 40 de camere video de supravegere în mai multe zone din localitate, urmând ca numărul acestora să crească.

Dispunem de echipe operative 24 de ore din 24, formate din agenți bine pregătiți și atestați conform normelor legale în vigoare, care au ca obiective prevenirea intrării prin efracție, a vandalismului și distrugerii, a sustragerii de bunuri din perimetrele asigurate, fie că sunt spații publice sau proprietăți private. Pe lângă mașinile din dotare, agenții noștri vor patrula prin zonele aglomerate cu bicicluri, astfel încât se pot deplasa cu ușurință. Ovi-Protect se adresează și  agenților economici din zonă, în prima faza, iar mai apoi și consumatorilor casnici”, a spus George Stăncioiu, directorul SC Ovi-Protect SRL.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Nelu Constantin on 25/05/2018 20:17:24
avatar
Felicitări și succes in activitatea dumneavoastră!
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat