Acasa | ACTUALITATE | PNL Constanța a demarat campania ”Să zică și nea Ion, că și el e om!”

PNL Constanța a demarat campania ”Să zică și nea Ion, că și el e om!”


image

”PNL Constanța a demarat campania „Orașul poartă semnătura ta!”. Inițiativa are drept scop identificarea problemelor reale ale Constanței, așa cum le percep cetățenii și nu doar aleșii locali, care își aduc aminte de nevoile orașului doar o dată la patru ani.”

Asta au transmis, în cadrul unei conferințe de presă, liberalii Bogdan Huțucă, Septimiu Bourceanu și Vasile Delicoti, primar al localității Poarta Albă

PNL își propune prin campania „Orașul poartă semnătura ta” să strângă cât mai multe idei de la cetățeni, prin adresarea unui chestionar de 18 întrebări punctuale în cadrul căruia constănțenii pot semnala exact ceea ce ar vrea să schimbe la locul pe care îl numesc acasă. Prin acest demers, PNL dorește să aducă în atenția conducerii orașului un set de propuneri concrete și pertinente, care să stea la baza actualizării Plan Urbanistic General (PUG) al Constanței. De asemenea, cele mai importante propuneri și idei ale constănțenilor vor fi transpuse în proiecte de hotărâri de consiliu local, care vor fi supuse aprobării. ”, ne-au mai anunțat liberalii.

După zeci de ani în care în Constanța și în Mamaia se construiește în delir, haotic, fără reguli și fără control, s-au trezit și liberalii să spună că avem nevoie de un Plan Urbanistic General (PUG) al orașului.

Aceiași liberali care au votat fără jenă pentru construcții în parcul Tăbăcărie, aceiași liberali care fac afaceri imobiliare prin Constanța și cărora nu le-a păsat nicio clipă că orașul este distrus.

Dar, se apropie campania electorală și au nevoie de imagine.

Din nefericire, strategia lor este prost gândită.

Un PUG al Constanței nu mai ajută la nimic.

Orașul a fost mazilit deja, cu concursul PNL-ului.

Cât despre chestionar, vi-l completez eu acum, și cred că sunt în asentimentul tuturor constănțenilor: să se demoleze toate construcțiile, să se facă un Plan Urbanistic, să se stabilească o arhitectură, și să se înceapă de la zero.

Știm cu toții că nu se poate, motiv pentru care campania PNL-ului poate fi denumită ”Să zică și nea Ion, că și el e om!”.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Bucuresti on 10/06/2018 12:59:45
avatar
O campanie foarte bunba
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat