Acasa | ACTUALITATE | ”Ne mințim ca la meteo”! Elevi scoși la curățenie pe Plaja Modern, după ce firma Polaris ecologizase deja zona

”Ne mințim ca la meteo”! Elevi scoși la curățenie pe Plaja Modern, după ce firma Polaris ecologizase deja zona


image

Primăria Constanța ne invită să devenim voluntari ai acțiunii „5S Public“, un program de „Curățenie la standarde japoneze“.

Acțiunea a debutat astăzi, 11.06.2018, la ora 08:30, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța cu o conferință de presă și a continuat (atenție!) pe Plaja Modern până la ora 13:00 cu instruirea unui număr reprezentativ de voluntari și participarea acestora la o acțiune de educație prin curățenie. La acțiune va fi pezentă și o delegație oficială din japonica.

”Voluntarii beneficiază de instruire în managementul menținerii curățeniei, igienei și aspectului civilizat al unui oraș.”, anunță autoritățile locale.

Culmea, de pe pagina media a firmei de curățenie Polaris M Holding află că ”în data de 8.06.2018 angajatii Polaris M Holding au venit în sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Constanța în activitatea de ecologizare a plajei Modern. În acest sens s-au desfășurat operațiuni de strângere a deșeurilor împărștiate pe sectorul de plajă, pe taluzuri și în spațiile cu vegetație.”

Cu alte cuvinte, primarul Decebal Făgădău a dus delegația japoneză și voluntarii de la Liceului Teoretic „Ovidius“, Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“, Liceului Teoretic „Traian“, cercetașii marini, soldați români și britanici de la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu“, Centrul de Voluntari Medgidia, ONG „Youth Vision“, AIESEC, Univestitatea „Ovidius“ să strângă deșeuri dintr-o zonă în care, cu doar trei zile în urmă, se făcuse curățenie de către Garda de Mediu și firma Polaris.  

Pe cine vrem să mințim sau ce vrea să se demonstreze prin această acțiune absolute penibilă, numai primarul poate să ne spună.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat