Acasa | ACTUALITATE | Ape tulburi în PMP. Magda Bistriceanu a demisionat din toate funcțiile, iar Claudiu Palaz îl vrea țintă de airsoft pe Turcescu

Ape tulburi în PMP. Magda Bistriceanu a demisionat din toate funcțiile, iar Claudiu Palaz îl vrea țintă de airsoft pe Turcescu


image

În timp ce PSD-ul devine din ce în ce mai puternic, anemica opoziție se împiedică la tot pasul, se organizează, se reorganizează și nu mai reușește să se adune.

Așa se întâmplă și în PMP, formațiunea condusă cu mână mai mult tremurândă de către Traian Băsescu.

Magdalena Bistriceanu, cea care a candidat pentru Camera Deputaților la Constanța făcând echipă cu Robert Turcescu, Dorel Onaca și Claudiu Palaz, a anunțat în urmă cu puțin timp că demisionează din funcția de purtător de cuvânt al PMP, precum și din cea de vicepreședinte al organizației București.

Am decis să-mi dau demisia din fucția de purtător de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară. Am ocupat această funcție la propunerea domnului președinte Traian Băsescu, căruia îi mulțumesc pentru încredere, propunere votată în unanimitate de membrii Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară în septembrie 2016. Totodata, demisionez și din funcția de vicepreședinte al organizației PMP București.Vedem pe parcurs ce-mi rezervă viața. Deocamdată încep cu o scurtă vacanță, așa că nu voi fi prezentă la Congresul PMP care va avea loc sâmbăta, 16 iunie.”, a declarat Magda Bistriceanu.

Decizia a fost luată din cauza disensiunilor dintre aceasta și Eugen Tomac, cel care îi va lua locul lui Traian Băsescu la șefia partidului.

Nici deputatul de Constanța, Robert Turcescu nu e prea încântat de ceea ce se întâmplă în partid, mai ales că relația sa cu șeful filialei locale, Claudiu Palaz este una destul de tensionată.

Da, se poate să ne închipuim că facem parte din Opoziție la nivel central, iar în teritoriu să votăm cu sârg împreună cu pesediștii în Consiliile Locale și Județene…”, spune Robert Turcescu, referindu-se la alianța făcută de Claudiu Palaz cu PSD Constanța.

Deși nu a recunoscut niciodată că între el și Turcescu sunt probleme, Palaz nu se ferește să declare public că l-ar folosi pe post de țintă la airsoft pe colegul său de partid.

De altfel, Palaz  a creat o serie de animozități și între consilierii județeni ai PMP, încercând din răsputeri să-l înlocuiască pe Florin Goidea cu, Daniel Turcu, în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Constanța. Nu i-a ieșit.

Echipa PMP Constanța, care părea atât de unită la alegerile parlamentare din 2018, s-a dezintegrat.

Războiul orgoliilor și al declarațiilor prost gândite, făcute de după perdea, duce partidul spre nicăieri.

Nici PNL-ul nu se simte prea bine la Constanța.

Oamenii mareului partid de dreapta se rezumă doar la a-l ataca pe Decebal Făgădău prin declarații de presă fără substanță, în timp ce nu se jenează să-i voteze proiectele prin care aprobă noi și noi construcții pe spațiul verde și nu numai.  

Dezbinați și interesați doar de micile lor găinării, membrii așa zisei opoziții asistă tâmp și complice la fulminanta ascesiune a PSD-ului.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat