Acasa | ACTUALITATE | Performanțele lui Radu Cristian: în plin sezon estival, Mangalia și stațiunile aferente rămân fără salubrizare

Performanțele lui Radu Cristian: în plin sezon estival, Mangalia și stațiunile aferente rămân fără salubrizare


image

Situație incredibilă în municipiul Mangalia: în plin sezon estival, firma de salubrizare cu care are contract primăria a anunțat că sistează prestarea servicilor din cauza datoriilor foarte mari pe care municipalitatea le are către societate.

Se pare că Polaris M Holding a trimis Consiliului Local al Municipiului Mangalia, încă din Decembrie 2017, mai multe notificări însă datoriile nu s-au plătit și s-a ajuns în situația de întrerupere a serviciilor prestate.

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a încercat să țină departe de ochii lumii dezastrul financiar al administrației locale, cel mai probabil pentru a-și ascunde incapacitatea de a gestionat eficient problemele comunității.   

Începând de luni, 02.07.2018, S.C. Polaris M. Holding S.R.L. sistează prestarea serviciilor de salubrizare căi publice în Municipiul Mangalia și stațiunile aferente, ca urmare a datoriilor foarte mari, acumulate de către Primăria Mangalia în ultimele 8 luni.

S.C. Polaris M. Holding S.R.L. a dat dovadă de respect pentru cetățeni, încercând în repetate rânduri prin dialog, notificări și somații trimise Primăriei Mangalia, evitarea unei situații neplăcute, desfășurându-și activitatea chiar și în condiții financiare dificile, dar cuantumul datoriilor aferente prestării serviciilor de salubrizare stradală nu mai poate fi susținut de societatea noastră care riscă intrarea în incapacitate de plată a furnizorilor, salariilor și contribuțiilor de stat.

Ne cerem scuze locuitorilor Municipiului pentru disconfortul creat și sperăm într-o rezolvare cât mai rapidă pentru deblocarea acestei situații, respectiv achitarea soldului restant și reluarea activității de salubrizare căi publice în Mangalia și stațiunile aferente.”, au transmis reprezentații firmei de salubrizare.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat