Acasa | ACTUALITATE | Variații de tensiune la stația de pompare Palas. Apă cu presiuni scăzute în mai multe zone din municipiul Constanța

Variații de tensiune la stația de pompare Palas. Apă cu presiuni scăzute în mai multe zone din municipiul Constanța


image

Astazi - 05 iulie 2018, incepand cu ora 12,15, la statia de tratare si pompare Palas din municipiul Constanta s-au inregistrat mai multe variatii de tensiune, iar pompele de la nivelul statiei au ramas fara energie. 

Inca de la primele variatii de tensiune au fost anuntati si reprezentantii furnizorului de tensiune. 

Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor in conditii de siguranta.

Avand in vedere caderile de tensiune, dar si debitul si numarul mare al consumatorilor deserviti, pentru abonatii din zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II apa este furnizata cu presiuni scazute, iar consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor din aceste zone nu au apa potabila. 

RAJA asigura toti constantenii deserviti de statia Palas, ca echipele sale vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista fluctuatii/intreruperi in alimentarea cu energie electrica. 

 


Tag-uri:  

Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat