Acasa | ACTUALITATE | Anca Nedea Pavel: ”Ne dorim turiști nu doar din zonele tradiționale. Estonia este foarte importantă pentru noi”

Anca Nedea Pavel: ”Ne dorim turiști nu doar din zonele tradiționale. Estonia este foarte importantă pentru noi”


image

Organizația Patronală Mamaia- Constanța a organizat, în perioada 11-14 iulie, un infotrip pentru un grup de opt jurnaliști din Estonia, având ca scop promovarea litoralului românesc ca destinație turistică.

În cele patru zile petrecute în România, ziariștii au vizitat întregul litoral, dar și Delta Dunării, însoțiți de consulul onorific al Estoniei la Constanta, Alexandru Bobe și de către Cristian Bărhălescu, membru al OPMCTA.  

Organizația Patronală Mamaia - Constanța își dorește să se îndrepte spre noi piețe de turiști, nu doar spre cele clasice, tradiționale, ci spre zone care reprezintă alte oportunități. Fără îndoială, Estonia este foarte importantă pentru noi, ca piață, având în vedere că toate piesele necesare pentru concretizarea unui demers turistic au fost puse la un loc: avem un consul activ care înțelege foarte bine necesitatea unui astfel de parteneriat, avem charter și zbor direct. Partea care trebuia să completeze întregul era cea de promovare și de cunoaștere a produsului numit destinația Mamaia-Constanța. De aceea, membrii organizației au oferit, cu toții, ca de fiecare dată, prin eforturi proprii, un infotrip pentru opt jurnaliști și bloggeri din Estonia. Organizația a asigurat tot ceea ce a fost necesar, de la partea de acomodare, agrement, alimentație publică și entertainment. I-am dus din sudul litoralului până în Delta Dunării, ca să cunoască întreg litoralul românesc, care este foarte complex. Mă bucur că acest grup de jurnaliști atinge toate tronsoanele media, de la online, la presă scrisă și televiziune.”, a declarat Anca Nedea Pavel, secretar general al Organizației Patronale Mamaia-Constanța.         

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat