Acasa | ACTUALITATE | Adrian Bîlbă, un manager de nota 7. Delfinariu ar putea avea un nou director

Adrian Bîlbă, un manager de nota 7. Delfinariu ar putea avea un nou director


image

Mandatul lui Adrian Bîlbă, Director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, expiră în data de 31 iulie 2018.

O comisie din cadrul Consiliului Județean Constanța a evaluat activitatea managerială a actualului director și, în ciuda performanțelor cu care se tot laudă, Adrian Bîlbă nu a reușit să obțină nota 9, minim necesar pentru a rămîne, în continuare, în funcție.

Pentru raportul de activitate, Bîlbă a primit nota 7, 48, iar la interviu a fost notat cu 8,98, obținând astfel 8,23.  

Pentru că a picat examenul, începând din luna august, Adrian Bîlbă devine director interimar pe o perioadă de maxim 120 de zile sau până când se va organiza un nou concurs.

Este de notorietate faptul că relația dintre președintele CJConstanța, Marius Horia Țuțuianu și Adrian Bîlbă nu a fost niciodată bună, Țuțuianu declarându-se, în nenumărate rânduri, nemulțumit de activitatea directorului de la Delfinariu.

La rândul său, Adrian Bîlbă s-a declarat întotdeauna foarte mulțumit de el însuși și de capacitățile sale manageriale, ignorând sfaturile sau sugestiile lui Țuțuianu.  

De altfel, în conducerea Consiliului Județean sunt mai multe voci care spun că prestația lui ”Doctor Planet” la Delfinariu nu este una performantă și se aude că există șanse reale ca acesta să piardă definitiv funcția de director al  Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, în urma concursului ce va fi organizat.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat