Acasa | ACTUALITATE | Amenzi substanțiale pentru constănțenii care aruncă gunoaie pe domeniul public. Poliția Locală i-a sancționat drastic

Amenzi substanțiale pentru constănțenii care aruncă gunoaie pe domeniul public. Poliția Locală i-a sancționat drastic


image

În perioada 18.07.2018-05.08.2018, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.700 lei persoanelor surprinse încălcând prevederile legale în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța.

Este vorba despre persoanele care au aruncat diverse deșeuri menajere sau inerte, lucruri uzate, pe domeniul public, situat la intersecția străzii Panait Cernea cu Chiliei, într-un loc neautorizat.

În afara amendării persoanelor responsabile de aceste fapte antisociale săvârșite în zona respectivă, polițiștii locali au efectuat demersurile necesare în vederea amplasării unor containere pentru colectarea gunoiului.

Instalarea acestora a avut loc în data de 06.08.2018.

Acțiuni similare vor avea loc și în alte zone ale orașului, deoarece abandonarea deșeurilor pe domeniul public la Constanța continuă, încă, din nefericire.

Autoritățile solicită celor care sesizează astfel de cazuri să acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor și tragerea lor la răspundere, sesizând Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța 0241484205, iar un echipaj va interveni în regim de urgență.

Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799606142, cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora.

Numai împreună putem restabili ordinea socială și să menținem un mediu curat și sănătos!

 


Tag-uri:  

Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat