Acasa | ACTUALITATE | Cel mai bun doctor constănţean rămâne tot trenul de Bucureşti…

Cel mai bun doctor constănţean rămâne tot trenul de Bucureşti…


image

 “Mă simt mult mai bine, le mulţumesc din suflet doctorilor de aici”, afirma plin de speranţă Helmuth Duckadam pe 5 septembrie, după ce fusese operat cu succes de doctorii constănţeni. Acestuia i s-a îndepărtat un cheag de sânge format pe o arteră a braţului drept, o operaţie minoră, tocmai de către şeful  Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Marius Militaru.

După experienţe prin Germania şi pe la spitalele Fundeni şi Floreasca din Bucureşti, dr. Militaru a decis să preia frâiele clinicii pentru a mai şterge din proasta imagine lăsată de şcoala de medicină constănţeană.

Şi atât de bine a făcut-o, că la nici o săptămână după ce nu mai avea nimeni loc pe ecranele televizoarelor de reputatul medic care explica cum a folosit el cele mai noi cercetări în domeniu, durerea lui Helmuth Duckadam  a reapărut, fostul portar fiind obligat să se interneze din nou pentru investigaţii, de data asta la Spitalul Militar din Bucureşti.

Nu ştim reacţia doctorului Militaru, dar probabil că la această oră colegii germani se felicită că au scăpat de un medic aşa de valoros. Incompetenţa doctorilor români este deja proverbială şi porneşte încă din băncile şcolii unde examenele se iau pe şpagă şi se continuă cu o păguboasă solidaritate de breaslă care încurajează corupţia şi lipsa de profesionalism. În 2011 de exemplu, din 135 de dosare de malpraxis constatate, au fost sancţionaţi 26 de medici, 15 cu mustrare, ca la grădiniţă, şi restul cu avertisment.  

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

mirela on 15/06/2013 13:23:35
avatar
nu mai minti lumea nu faci decat experiente pe oameni nu te intereseaza ca lasi copi orfani te intereseaza doar bani le ceri bani din nainte si nu prezinti riscurile operatiei ca sa lasi omu sa aleaga .cine stie cata lume ai omorat dupa operatiile tale ar trebui sa ne strangem si sa nu mai te lasam sa operezi pleaca de unde ai venit ai stricat reputatia spitalului n-ai lasat fara tata.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat