Acasa | POLITICA | Mariei Stavrositu îi este ruşine cu partidul lui Gică Slabu

Mariei Stavrositu îi este ruşine cu partidul lui Gică Slabu


image

Candidatura Mariei Stavrositu a fost încă de la început una cu probleme, aceasta neștiind exact cu ce partid va merge mai deprte, pe ce colegiu și mai ales dacă va continua ca deputat sau va ținti mai sus, spre Senat. 

După demisia din PDL și ceva negocieri eșuate cu Noua Dreaptă, soarele a apărut și pe strada lui Stavrositu atunci când PP-DD-ul lui Gică Slabu i-a propus să candideze pentru un post de senator pe colegiul 4. Presată de timp aceasta a acceptat oferta mai ales că i s-a promis susținere și promovre, Stavrositu fiind dealtfel singurul candidat mai de “Doamne-ajută” cu care PP-DD-iștii constănțeni intră în luptă.

Odată începută campania electorală, Maria Stavrositu a înțeles că asocierea numelui său cu cel al lui Dan Diaconescu nu este cea mai fericită alegere, motiv pentru care şi-a schimbat tactica de promovare.

Bannerele și afișele pe care le-a postat în oraș nu conțin sigla partidului pe listele căruia candidează deși culoarea de fundal este movul PP-DD-ului. Mai mult decât atât, sloganul de pe unele afișe este “Constanța este partidul meu”, ceea ce înseamnă că Maria Stavrositu se cam rușinează cu partidul care o susține și încearcă să mascheze cât poate faptul că a intrat în gașca lui Diaconescu și Slabu.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Ioana on 22/11/2012 01:24:47
avatar
In PPDD cred ca sunt oameni mai competenti decat Stavrositu. Trebuie sa recunosc ca am votat-o...acum 4 ani. Mai mult din lipsa de optiuni si pentru ca nu voiam sa castige PSD-ul si era Base' la moda. Din pacate o cunosc atat de bine incat pana acum o luna nici macar nu stiam cum arata doamna care m-a reprezentat in Parlament.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat