Acasa | ACTUALITATE | Au sustras cablu electric şi i-au „scurtcircuitat” jandarmii

Au sustras cablu electric şi i-au „scurtcircuitat” jandarmii


image

Doi bărbaţi au fost surprinşi de un echipaj de jandarmerie în timp ce încărcau în trei genţi bucăţi de cabluri electrice sustrase din incinta fostei întreprinderi I.C.I.L. Mangalia.

Luni, 25 februarie a.c., ora 20.00, jandarmii care patrulau pe strada General Vârtejanu, în apropierea fostei întreprinderi I.C.I.L. din localitatea Mangalia, au auzit zgomote şi au observat două persoane care încărcau în trei bagaje bucăţi de cabluri electrice pe care le-au sustras din interiorul fabricii.

În bagaje militarii au găsit cabluri electrice în lungime de aproximativ 150 m cu diametrul de 15 mm, cu inserţie din patru fire din aluminiu. Pentru a încăpea în genţi, cablurile au fost secţinate în bucăţi de aproximativ 25 cm cu ajutorul unui cleşte. Cei doi au declarat că au sustras cablurile în vederea comercializării acestora la un centru de colectare a fierului vechi.

Laurenţiu T., de18 ani, şi G. N., de 16 ani, din localitate, au fost conduşi şi predaţi Poliţiei Mangalia, în vederea întocmirii actelor de constatare şi continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii faptelor de distrugere şi furt.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat