Acasa | ACTUALITATE | Atenție se oprește apa la Medgidia!

Atenție se oprește apa la Medgidia!


image

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de 400 mm de alimentare cu apă din Medgidia, în zona Parc Intim, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 18 noiembrie 2014, în intervalul 08,00 – 18,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Nord din orașul Medgidia.

Tot marți, 18 noiembrie 2014, pentru executarea unor lucrări de reparații la conducta cu diametrul de 200 mm, de pe strada Cuza Vodă din Constanța, SC RAJA SA oprește furnizarea apei potabile în intervalul 08,30 – 17,00. Vor fi afectați consumatorii de pe strada Cuza Vodă, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Ștefan Mihăileanu și Mihai Viteazu, și abonații de pe strada George Enescu între intersecțiile cu b-dul Ferdinand și Ștefan cel Mare.

Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanţii regiei de apă.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat