Acasa | ACTUALITATE | O femeie a căzut de pe faleza de la Cazino după ce o bară de proteţie s-a rupt

O femeie a căzut de pe faleza de la Cazino după ce o bară de proteţie s-a rupt


image

O femeie din Bacău s-a rănit ieri după-amiază, după ce o bară a gardului de protecţie din zona faleză Cazino Constanţa s-a rupt. Un echipaj SMURD a transportat-o rapid la Spitalul Județean de Urgență Constanța, femeia fiind conştientă şi colaborantă.

Primăria Constanţa a declanşat o anchetă în acest caz, având în vedere că în ultima perioada s-a lucrat la reabilitarea zonei, proiect ce a costat peste 14 milioane de lei.

Firma care s-a ocupat de „reabilitare” este ABC VAL, constructor abonat la contracte cu Primăria Constanţa.

Viceprimarul Decebal Făgădău a dispus efectuarea unei anchete interne de către o comisie formată din reprezentanţi ai Poliţiei Locale, Direcţiei de Gospodărire Comunală şi managerul de proiect.

Conform reprezentanţilor autorităţii locale, „în cursul acestei dimineți, la sediul primăriei, a avut loc o întâlnire între viceprimarul Decebal Făgădău și doamna, însoțită de familie. Acestora le-au fost prezentate scuze pentru regretabilul incident, le-au fost prezentate măsurile luate și le-a fost acordat întregul suport pentru a-și continua vacanța.”

Faptul că cei de la ABC Val au făcut lucrările mai mult de mântuială a fost constatat de către primărie cu mai mult timp în urmă însă, chiar dacă s-a trimis o notificare, patronii firmei nu s-au mai deranjat să remedieze deficienţele existente. 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Ciba Alin on 07/07/2015 19:45:23
avatar
Mai grav e ca se fac si blocuri noi de mantuiala!
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat