Acasa | ACTUALITATE | Claudiu Palaz - Domnului Făgădău, interimar al lui Mazăre!

Claudiu Palaz - Domnului Făgădău, interimar al lui Mazăre!


image

Prin prezenta, Claudiu-Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, vă somez să ieșiți public si să explicati de ce a fost nevoie să moară arse de vii 3 tinere nevinovate în incendiul de la Restaurantul Beirut din Municipiul Constanța, pentru incompetența administrației constănțene?

Dacă nu vedeți legătura,domnule interimar, va explic eu !

Sunteți la fel de vinovat pentru moartea celor 3 tinere,ca oricare altul care va fi găsit vinovat în prezenta cauza.

Și, pentru a intelege, (pentru că va faceți că nu înțelegeți) de ce sunteți vinovat, va rog să răspundeți la următoarele întrebări:

1. Restaurantul criminal Beirut avea autorizație de funcționare eliberată de Primăria Constanța?

2.Când ați efectuat ultimul control pentru a verifica modul cum funcționa (în condiții improprii) restaurantul menționat?

3. Care este serviciul din cadrul Primăriei Constanța care a dat aprobare pentru modificările clădirii?

4. Dacă ați constatat că nu are autorizație de funcționare, de ce nu ați sesizat autoritățile competente ale statului pentru a opri desfășurarea activității restaurantului criminal Beirut?

5. Restaurantul Beirut se număra printre agenții economici care au sponsorizat acțiunile sociale ale Primăriei Constanța?

6. Considerați că dacă activitatea Restaurantului criminal Beirut era oprită la timp de instituția al cărei interimar sunteți, cele 3 fete care au ars de vii, ar fi trăit azi?

Va mai zic încă o data, domnule interimar al lui Mazăre: 

Aveți curajul și fiți bărbat de stat ! Depășiți stadiul de secretară a lui Mazăre ! Găsiți vinovații din Primăria Constanța pentru moartea celor 3 tinere nevinovate!!! 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Stere Stavrositu Popa on 14/07/2015 21:06:40
avatar
E UNA, MONALISA POPA, DE LA ZIARUL TELEGRAF , S-O INTREBATI SI PE AIEA DACA ZIARUL TELEGRAF A SCRIS VREODATA DE RESTAURANTUL ASTA? IN FINE, DAK Io fi dAT VOIE NICUSHOR SA SCRIE CA VAD CA AMARATA ASTA, CAND NU ARE GURA OCUPATA, ARE MANA OCUPATA.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat