Acasa | ACTUALITATE | Începe programul “City Break la Constanţa”

Începe programul “City Break la Constanţa”


image

Asociaţia Litoral - Delta Dunării lansează prima ediţie a programului "City Break la Constanţa". Programul începe pe 9 octombrie 2015, iar pachetul turistic va include 2 nopţi de cazare (cu posibilitatea prelungirii pentru încă o noapte), alături de o serie de servicii suplimentare.

Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor putea vizita principalele atracţii turistice din oraş si vor putea savura preparate tradiţionale din peşte şi fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agentiile de turism înscrise în program.

Tarifele propuse variază între 130 lei (la unităţi de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) şi 210 ron (la 4 stele), preţ /pachet/persoană (cazare în cameră dublă).

Restaurantele cu specific pescăresc înscrise în acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis şi Reyna din Portul Tomis şi Pescăria lui Matei din Agigea.

Turiştii au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul Militar Naţional, Cetatea Histria şi Monumentul de la Adamclisi şi beneficiază de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi la Muzeul Marinei Române.

Asociaţia Litoral - Delta Dunării va promova intens acest program special, ce face parte din campania "Vacanţa în ţara mea", derulată de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică, în parteneriat cu Patronatul ANAT.

Programul este disponibil prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor şi agenţiilor participante va fi disponibilă începând de vineri, 9 octombrie, pe site-ul www.anat.ro şi https://www.facebook.com/Asociatia-Litoral-Delta-Dunarii-122708371099018/timeline .

Odată cu încheierea sezonului de litoral, a venit momentul să ne îndreptăm atenţia spre transformarea oraşului Constanţa într-o destinaţie turistică de 12 luni pe an. Propunem în premieră românilor să descopere oraşele României în varianta de city break, şi nu doar oraşele europene, aşa cum sunt obişnuiti. Ca noutate absolută, pachetul include nu doar cazare cu mic dejun, ci şi un voucher de intrare la atracţiile turistice din judeţ, şi un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescăreşti din Constanţa şi din judeţ inscrise în program! Ca o componentă de educaţie, vrem să îi convingem pe români să mănânce peşte şi fructe de mare proaspete, din Marea Neagră, acasă, în România!”, a declarat Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat