Acasa | ACTUALITATE | Cea mai frumoasă atmosferă de sărbători o găsiţi la Peştera

Cea mai frumoasă atmosferă de sărbători o găsiţi la Peştera


image

Anul acesta Valentin Vrabie, primarul comunei constănţene Peştera, s-a întrecut pe sine în pregătirea localităţii pentreu sărbătorile de iarnă. 

 Toţi cei prezenţi sâmbătă seara la aprinderea beculeţelor au asistat la cel mai frumos spectacol de lumini şi culoare, gândit în tematica unei poveşti de Crăciun. 

Şi pentru că evenimentul a avut loc în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, copiii din comună au primit daruri din partea moşului.

Pe scenă a urcat Paula Seling care a dat startul sărbătorilor printr-un concert de excepţie.

Printre cei care au ţinut să participe la sărbătoarea de la Peştera s-a numărat şi Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa.

Acesta a declarat că deşi Valentin Vrabie este independent, ceea ce a făcut pentru comună nu poate trece neobservat.

Sunt  aici în calitate de prieten al lui Valentin Vrabie. Ne cunoaştem de mai bine de 12 ani şi ştiu că este un om cu caracter care merită respect şi preţuire. Nu am venit cu scop politic dar, o spun apăsat, PSD-ul ar avea numai de câştigat cu Vali Vrabie reîntors în partid”, a declarat Felix Stroe.

Feeria va dura până pe 7 ianuarie aşa că cei care nu au reuşit să ajungă la inaugurare au timp să treacă prin comuna Peştera pentru a petrece o seară de poveste în cel mai pur spirit al Crăciunului.  

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Mirela on 08/12/2015 14:10:57
avatar
Colaborare cu castiguri din prima luna! Selectam persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time.Veti avea posibilitatea ca muncind acasa 1-2 ore/zi , sa va imbunatatiti substantial venitul lunar.Instruirea se face gratuit, prin email.Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru.Pentru mai multe detalii trimiteti mail la: iliemi6@yahoo.com
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat