Acasa | ACTUALITATE | Comunicat - Iată cum au intervenit autorităţile constănţene după ninsoarea de noaptea trecută

Comunicat - Iată cum au intervenit autorităţile constănţene după ninsoarea de noaptea trecută


image

Întrucât marți, 26.01.2016, în jurul orelor 03.00 a început să ningă, la început liniștit apoi abundent, cele 9 sărărițe au început să împrăștie materialul antiderapant în tot municipiul.

În jurul orelor 04.00, cele 20 de autospeciale cu lamă au ieșit din dispozitiv pe principalele bulevarde pentru îndepărtarea zăpezii.

Cu utilajele sus menționate s-a acționat pe principalele bulevarde, pe străzile adiacente unităților de învățământ școlar, la Autobaza principală RATC , în zona podurilor și sensurile giratorii.

Precizăm că la ora transmiterii comunicatului, pe marile bulevarde zăpada este îndepărtată. Autospecialele cu lamă sunt  pregătite, iar în cazul în care stratul de zăpadă va depăși 15 cm vor acționa imediat.

În prezent, 80 de lucrători acționează în oraș pentru degajarea trecerilor de pietoni, stațiilor RATC, Spitalului Județean și la intrările din oraș.

La Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află 5 oameni ai străzii.

Poliția Locală informează că agenții economici au obligația în conformitate cu HCLM nr.184, art. 3, punctul 14, să asigure îndepărtarea zăpezii, a gheții și a țurțurilor de steașină în zona imobilelor. 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat