Acasa | ACTUALITATE | Vergil Chiţac – “ Iau în considerare participarea mea la alegerile locale din 2016 pentru Primăria Constanța”

Vergil Chiţac – “ Iau în considerare participarea mea la alegerile locale din 2016 pentru Primăria Constanța”


image

După multe săptămâni în care s-a tot vehiculat o candidatură a lui Vergil Chiţac la Primăria Constanţa, iată că, în sfârşit, cotraamiralul a confirmat că se gândeşte foarte serios să intre în cursa pentru fotoliul de primar.

Vergil Chiţac a postat pe blogul personal un text intitulat sugestiv „Punct şi virgulă”, prin care anunţă că odată cu trecerea sa în rezervă va merge mai departe, cel mai probabil, spre funcţia de primar al Constanţei, ca si candidat al Partidului Naţional Liberal.

Odată cu trecerea timpului, guvernaţi de legea echilibrului universal, suntem puşi în faţa multor alegeri, unele mai importante, altele mai puţin. Unii numesc acest lucru destin, alţii hazard. Eu sunt determinist şi consider că suntem rezultatul deciziilor pe care le-am luat convinşi fiind că navigăm spre portul “Speranţei” cu “toate pânzele sus”. Ne dorim ca timpul să se dilate, iar siajul lăsat să aibă contur.

În urmă cu aproape treizeci de ani păşeam, pentru prima dată, pragul locului care avea să îmi schimbe viaţa pentru totdeauna: Academia Navală “Mircea cel Bătrân”. În toţi aceşti ani m-am dedicat cu multă pasiune învăţământului superior de marină, indiferent de poziţia pe care am ocupat-o. Am avut şi privilegiul de a conduce Academia timp de aproape 6 ani, fapt care m-a onorat profund.

După cum deja probabil că aţi aflat, preşedintele Klaus Iohannis a răspuns favorabil solicitării mele de a trece în rezervă în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Acest lucru se va întâmpla la data de 1 februarie.
Doresc să vă transmit cât se poate de sincer şi de deschis că voi rămâne şi în continuare strâns legat de activitatea Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, locul unde, împreună cu colegii mei, am reușit să aduc schimbarea. Iau în considerare cât se poate de serios participarea mea la alegerile locale din 2016 pentru Primăria Constanța. Orice decizie aș lua şi oricare va fi rezultatul, voi merge mai departe cu demnitate
”, a scris Vergil Chiţac pe blog.

 

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat