Acasa | ACTUALITATE | Aproximativ trei tone de motorină confiscate la Băneasa

Aproximativ trei tone de motorină confiscate la Băneasa


image

În data de 08.04.2016, în jurul orei 23.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Băneasa, au oprit în trafic pentru control, în zona de competenţă, o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Constanţa, condusă de cetăţeanul român M.M., în vârstă de 67 de ani, însoţit de B.I., de 39 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa. 

În urma controlului, în autovehicul au fost găsite 14 butoaie din tablă încărcate cu 2.800 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

La cercetări, cei doi bărbaţi au declarat că au fost rugaţi, de un alt cetăţean român, să încarce şi să transporte respectivele butoaie în schimbul sumei de 500 lei.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor cei 2.800 de litri de produs petrolier şi autoutilitara, conform procedurilor legale şi au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 şi art. 229, alin. 1, lit. b şi alin. 3, lit. a din Codul Penal.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat