Acasa | ACTUALITATE | Robert Șerban, candidatul PNL la Eforie, și-a depus candidatura

Robert Șerban, candidatul PNL la Eforie, și-a depus candidatura


image

Și candidatul liberal la Primăria Eforie, Robert Nicolae Șerban, a depus astăzi actele necesare pentru a intra, oficial, în bătălia electorală.

Astăzi, mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Eforie. Nu a fost un simplu act. Am făcut acest pas în urma unei analize profunde. M-am întrebat dacă nouă, cetățenilor orașului Eforie, ne este bine, dacă suntem pe calea dorită, dacă avem mulțumire sufletească, dacă suntem mulțumiți de ce vedem în jurul nostru, dacă suntem, la rândul nostru, împliniți, dacă am învățat ceva de la viața încercată, dură, lipsită de suflet, care se măsoară mai tot tipul în material.

Așa am ajuns la concluzia că la Eforie este necesară schimbarea. Nu mi-a fost ușor să iau hotărârea de a intra în această bătălie electorală. Sunt convins că împreună putem face ca Eforie să renască, să-i dăm un nou suflu de care are neapărat nevoie. Conștient fiind că numai împreună putem face acest lucru, vă aștept alături de mine”, le-a transmis Robert Șerban alegătorilor.    


Tag-uri:  

Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat