Acasa | ACTUALITATE | Trei tineri din Constanţa, prinşi în timp ce fumau „iarbă”

Trei tineri din Constanţa, prinşi în timp ce fumau „iarbă”


image

În perioada 05-08 mai a.c, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Gară din Constanţa, au surprins trei persoane cu vârste cuprinse între 23-35 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 9 pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde dar şi fragmente vegetale de culoare galben-verzui.

Pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, sâmbătă, 06 mai a.c, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, l-a surprins în zona Piaţa Abator din Constanţa, pe I.O, de 33 de ani, din Constanţa,  în timp ce încerca să vândă cetăţenilor din zonă, 118 pachete cu 2360 ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate “Assos” şi „Blue”.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

 


Tag-uri:  

Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat