Acasa | ACTUALITATE | De ziua lor, copiii sunt aşteptaţi în Satul de Vacanţă pentru o “Aventură în Lumea Poveştilor”

De ziua lor, copiii sunt aşteptaţi în Satul de Vacanţă pentru o “Aventură în Lumea Poveştilor”


image

Duminică, 29 mai, Asociaţia Litoral - Delta Dunării marchează Ziua Internaţională a Copilului cu un eveniment de poveste, adresat copiilor şi părinţilor, în Satul de Vacanţă din Mamaia.

"Aventura în Lumea Poveştilor" va fi inaugurată cu o paradă în care cei mici îşi vor întâlni personajul preferat din desene şi cărţi de poveşti.

Evenimentului nu îi vor lipsi momente muzicale, concursuri şi competiţii interactive, jocuri, face painting şi multe alte activităţi pentru copii dar şi pentru părinţi.

Satul de Vacanţă Mamaia este un loc popular, atât pentru turişti cât şi pentru constănţeni, fiind locul ideal pentru persoanele aflate în căutarea distracţiei.

Una dintre atracţiile Satului de Vacanţă este celebrul Luna Park, un parc de distracţii plin de lumini şi jocuri colorate.

Evenimentul face parte din calendarul de evenimente al sezonului estival 2016 lansat oficial de către Asociaţia Litoral - Delta Dunării cu scopul promovării staţiunii Mamaia şi a Satului de Vacanţă şi menit să atragă şi să ofere publicului competiţii sportive, culturale, interactive, locuri de distracţie şi multe festivaluri pentru turişti şi constănţeni care aleg ca şi destinaţie favorită, vara aceasta, staţiunea Mamaia.

"Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de sărbătoare pentru cei mici, zi în care se simt şi merită să fie mai răsfăţaţi decât în orice altă zi. Este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi inocente ale copilăriei, alături de generaţia în creştere. "Aventura în Lumea Poveştilor" este adresat turiştilor aflaţi weekendul acesta în Mamaia şi constănţenilor, un eveniment care oferă un motiv în plus pentru promovarea atracţiilor de distracţie de la malul mării, pentru copii, părinţi şi tineri." declară Oana Vorniciuc, purtător de cuvânt al staţiunii Mamaia.

Evenimentul se va desfăşura după următorul program:

16:00 - Parada Personajelor Disney

CIty Park Mall - Parcul Tăbăcăriei - Sat Vacanţă (Luna Park)

16:30 - 18:30 - Animaţie, Jocuri Interactive, Momente Muzicale, Face Painting şi multe alte surprize (locaţie Satul de Vacanţă Mamaia).

Evenimentul este finanţat de Asociaţia Litoral – Delta Dunării din bugetul taxei de promovare, aplicată agenţilor economici din staţiunea Mamaia. 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat