Acasa | ACTUALITATE | Conducerea CJ Constanţa, vizită inopinantă la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” - Constanța

Conducerea CJ Constanţa, vizită inopinantă la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” - Constanța


image

În data de  29 iunie 2016, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de cei doi vicepreședinți Claudiu Iorga Palaz și Dumitru Daniel Learciu, au efectuat o vizită inopinantă la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” - Constanța.

În timpul vizitei, conducerea Consiliului Județean Constanța, a constatat lipsa echipamentelor medicale cu care se confruntă spitalul dar și starea deplorabilă în care se află majoritatea secțiilor unității medicale vizitate.

Președintele Marius Horia Țuțuianu, a purtat discuții cu fiecare șef de secție, solicitându-le prioritățile pe termen scurt, mediu și lung pentru a se putea lua masurile necesare, în vederea desfășurări în cele mai bune condiții a actului medical.

La finalul vizitei președintele a asigurat cadrele medicale și conducerea spitalului de toată deschiderea și colaborarea, reiterând faptul că spitalul rămâne prioritatea zero a conducerii Consiliului Județean Constanța.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat