Acasa | ACTUALITATE | Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, şocat după controlul de la RAJDP: ”Este inadmisibil cum a fost condusă și gestionată această regie”

Preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, şocat după controlul de la RAJDP: ”Este inadmisibil cum a fost condusă și gestionată această regie”


image

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de vicepreședintele Claudiu Iorga Palaz, în seara zilei de 7 iulie 2016, a continuat controlul neanunțat la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța (RAJDP).

În urma acestei vizite neanunțate s-au descoperit mai multe nereguli dar și obiecte care nu țin de domeniul de activitate al RAJDP.

Am rămas șocați de ce am gasit. Zeci de utilaje dezafectate și obiecte numai bune de dus la muzeu”, a declarat președintele C.J.C., Marius Horia Țuțuianu.

La sediul central al RAJDP, dar și la Stația de Preparare Asfalt – Cuza Vodă s-a constatat că spațiile destinate reparării și întreținerii utilajelor erau folosite pe post de spații de depozitare a unor resturi de ajutoare, aflate într-o avansată stare de degradare.

Conducerea CJC a mai descoperit și câteva piese de mobilier destinate petrecerilor câmpenești.

La secția din localitate Cuza Vodă au fost gasite calești, hamuri, trăsuri precum și costume de călărie. “Ne putem deschide un centru de echitație, fără niciun fel de probleme”, au punctat cei doi oficiali ai județului.

În urma controlului la Stația de Preparare Asfalt – Cuza Vodă s-a constatat nefuncționalitatea acesteia de opt zile, din cauza unei piese ce poate fi reparată in cel mult 48 de ore.

Este inadmisibil cum a fost condusă și gestionată această regie. RAJDP poate fi salvată dar cu multă atenție”, au conchis cei doi.

Președintele Marius Horia Țuțuianu și vicepreședintele Claudiu Iorga Palaz vor propune plenului Consiliului Județean Constața constituirea unei comisii, din care să facă parte toate formațiunile politice reprezentate în consiliu. Scopul aceste comisii ar fi cel de a superviza activitatea si rentabilizarea RAJDP.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat