Acasa | ACTUALITATE | Componente şi accesorii auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Componente şi accesorii auto contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea


image

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din Emiratele Arabe Unite, pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul în Bucureşti. În urma controlului au fost descoperite 1.600 bucăţi componente şi accesorii auto (aripi, bielete, grile etc.) care purtau însemnele unor mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 172.612 lei dacă ar fi originale.

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

 


Tag-uri:  

Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat