Acasa | ACTUALITATE | Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), parteneră în strategia de promovare a turismului

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), parteneră în strategia de promovare a turismului


image

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) au semnat un parteneriat prin care se extinde strategia de promovare a turismului prin intermediul unor evenimente de automobilism sportiv.

Ca urmare a succesului înregistrat datorită protocolului încheiat între Asociația Litoral - Delta Dunarii și Federația Română de Automobilism Sportiv pentru organizarea etapei a patra a Campionatului Național de Drift, care a atras mii de spectatori la sfârșitul week-end-ului trecut la Constanța, proiectul se va extinde la nivel național cu ajutorul FAPT, pregătindu-se deja un calendar de evenimente pentru sezonul 2017.

"Succesul pe care l-am avut la etapa de drift, care a înregistrat un număr de mii de turiști în cele două zile, cu sute de mesaje de felicitări, atât în media, cât și pe canelele de social media, ne-a convins că este o rețetă de succes, care poate fi dezvoltată la nivel național și mă bucur că destinațiile turistice ajung să fie promovate în competițiile de raliu, karting, drift și alte probe de automobilism sportiv, în toată țara", a declarat Corina Martin, președintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistica din România.

Federația Română de Automobilism Sportiv, singura federaţie naţională pentru sportul automobilistic recunoscută de Guvernul României, administrează nu mai puțin de 12 probe sportive de acest gen, cu aproximativ 100 de evenimente anual pe tot cuprinsul țării.

"Cifrele din ultimii ani arată că interesul publicului pentru concursurile de automobilism sportiv este într-o creștere continuă, dovadă și rata de ocupare a hotelurilor în timpul organizării unei competiții. Ne bucurăm de faptul că FAPT a înțeles importanța acestui sport în promovarea turismului, iar prin acest protocol, cu siguranță va fi un câștig reciproc atât pentru turismul local, cât și pentru evenimentele în sine", a declarat și Norris Măgeanu, președintele FRAS.

 Voteaza articol
5.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat