Acasa | ACTUALITATE | PMP- Scrisoare deschisă adresată primarului Municipiului Mangalia, Radu Cristian

PMP- Scrisoare deschisă adresată primarului Municipiului Mangalia, Radu Cristian


image

Organizația municipală PMP Mangalia, prin consilierii aleși, Mihai Sorin, Silistră Elena-Alexandra și Dop Oprea, taxează public atitudinea sfidătoare a primarului Radu Cristian și lipsa acestuia de transparență în relația cu cetățenii.

Noi, consilierii PMP Mangalia, v-am solicitat pe data de 29.08.2016 o copie a Strategiei de Dezvoltare Locală și, în conformitate cu art. 51, alin. 2 din Legea 215/2001, republicată (Legea administrației publice locale), erați obligat ca în termen de cel mult 10 zile lucrătoare, prin intermediul secretarului și al aparatului de specialitate, să ne puneți la dispoziție informațiile, pentru a ne putea îndeplini mandatul.

Prin lipsa dumneavoastră de cooperare și de transparență în ceea ce privește informațiile de interes public, blocați orice demers al consilierilor locali de a iniția proiecte de hotărâre, care să sprijine cetățenii.

Menționăm faptul că este important să dispunem de acest SDL, în condițiile în care orice proiect care se va dezvolta pe raza municipiului Mangalia trebuie să se încadreze în acest program de dezvoltare, altfel nu va primi finanțare și nu va asigura o dezvoltare coerentă a localității.

Știm că există această Strategie de Dezvoltare Locală, dar nu înțelegem de ce nu o faceți publică, în condițiile în care s-au alocat bani pentru realizarea ei.

Sunt bani din buzunarul oamenilor, din plata taxelor și a impozitelor, bani pe care dumneavoastră îi administrați, nu îi produceți!

Sunt bani munciți din greu de cetățeni și trebuie folosiți doar în folosul cetățenilor Mangaliei!

Vă acuzăm public de lipsă de transparență, de lipsă de interes față de urbea pe care o conduceți și față de oamenii cărora le sunteți dator!

Ne vom adresa autorităților publice pentru deblocarea acestei situații incredibile de la Mangalia, situație ce reflectă disprețul celui care ar trebui să fie primul gospodar al municipiului, în relația sa cu cetățenii și cu noi, consilierii municipali, reprezentanții acestora în Consiliul Local. Devine evident pentru oricine faptul că dumneavoastră refuzați dialogul, colaborarea, iar acuzațiile pe care le aduceți consilierilor locali sunt, de fapt, o încercare de a ascunde propria dumneavoastră lipsă de transparență.”

Consilierii PMP Mangalia,

Sorin Mihai,

Silistră Elena-Alexandra,

Dop Oprea

Mangalia, 13 septembrie 2016

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat