Acasa | ACTUALITATE | CERONAV a încheiat un acord de colaborare cu Survival Systems Limited (SSL), companie ce furnizează tehnologii de training unice și inovatoare

CERONAV a încheiat un acord de colaborare cu Survival Systems Limited (SSL), companie ce furnizează tehnologii de training unice și inovatoare


image

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a încheiat un acord de colaborare cu Survival Systems Limited (SSL), care face parte din cel mai mare consorțiu de training de pe continentul american.

Survival SystemsLimited (SSL) este o companie înființată în anul 1982, care furnizează la standarde înalte tehnologii de training unice și inovatoare.

De asemenea, stabilește standarde internaționale pentru formarea în domeniul siguranței și este axată în principal pe industria militară și offshore.

SSL este proiectantul, producătorul și furnizorul internațional al cursurilor de urgență Egress – The Modular Egress Training Simulator (METS), fiind liderul mondial în tehnologia de simulare subacvatică Egress și a programelor asociate de supraviețuire și siguranță.Companiadețineo activitate semnificativă de cercetare, dezvoltare și tehnologie de simulare inovatoare.

Colaborarea dintre CERONAV și SSL poate deveni pentru noi cheia intrării pe o nouă piață, inaccesibilă până acum. Prin dezvoltarea acestui nou cadru legal, CERONAV creează o relație de colaborare pe termen lung și are posibilitatea de a-și consolida și extinde poziția pe piața furnizorilor de training, la cele mai înalte standarde”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Directorul General CERONAV.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat