Acasa | ACTUALITATE | Mii de oameni au participat la aprinderea luminilor festive la Medgidia. Oraşul începe să iasă din beznă

Mii de oameni au participat la aprinderea luminilor festive la Medgidia. Oraşul începe să iasă din beznă


image

Marți, 6 decembrie 2016, mii de oameni au participat alături de reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Medgidia, la startul sărbătorilor de iarnă, în Piațeta Decebal.

Primarul Valentin Vrabie a marcat începerea sezonului de iarnă printr-un moment mult așteptat de cetățeni, aprinderea luminilor de sărbătoare. 

Municipalitatea a pregătit pentru locuitorii Medgidiei un program artistic inedit, dublat de o atmosferă feerică, încărcată de spiritul luminos și exuberant al sezonului de iarnă.

Printre surprizele serii s-a numărat cântăreața Narcisa Suciu, care a susținut un încântător recital de colinde.

În continuarea spectacolului au urcat pe scenă soliștii locali Mariana Culda, Irina Dima, Daria Nedea, Laura Coman, Crina Tănase și grupul vocal ”Speranțe Dobrogene”. 

În premieră pentru municipiul Medgidia au fost amenajate în zona centrală, căsuțe de lemn cu preparate tradiționale și decorațiuni de Crăciun, precum și un mult așteptat patinoar.

Decorul a fost completat de prezența unui falnic brad împodobit. Nu a lipsit nici sania lui Moș Crăciun, unde au putut face fotografii toți cei dornici să imortalizeze momentul.

“Nu pot decât să vă mulţumesc pentru această atmosferă minunată pe care Medgidia o aştepta de foarte mult timp! Faptul că acum sunt mii de oameni în Piaţeta Decebal, aşa cum nu au mai fost de foarte mult timp, înseamnă că Medgidia a revenit la viaţă!“, le-a spus Valentin Vrabie celor prezenţi la eveniment.  

Copiii prezenți la manifestări s-au bucurat și de surprinzătoarea apariție a lui Moș Crăciun, căruia i-au transmis, încărcați de emoție, dorințele pentru cadourile de sărbători. 

Iluminatul festiv, brazii împodobiți și patinoarul vin să aducă un plus de fast și stil tradiționalelor sărbători de iarnă.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Otopeni on 08/12/2016 17:06:52
avatar
Foarte frumoasa amenajarea si ideea.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat