Acasa | ACTUALITATE | Traian Băsescu: “Am convingerea că şi la aceste alegeri constănţenii vor vota Partidul Mişcarea Populară”

Traian Băsescu: “Am convingerea că şi la aceste alegeri constănţenii vor vota Partidul Mişcarea Populară”


image

Partidul Mișcarea Populară Constanța și-a lansat, miercuri, 7 decembrie, candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu.

MC-ul evenimentului a fost preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, cel care a prezentat oferta electorală pentru judeţul nostru.

Astfel, pe listele PMP Constanţa vor candida, la Senat, Dorel Constantin Onaca, Roşu Vasile, Anghel Nicolae, pe primele trei poziţii iar la Camera Deputaţilor lista este deschisă de Robert Turcescu, urmat de Magdalena Bistriceanu şi Sorin Coadă.   

Judeţul Constanţa este un judeţ cu un potenţial economic extraordinar iar ceea ce se întâmplă acum aici nu este firesc. Oamenii vor să vadă mai mulţi investitori şi vor o infrastructură pe măsura potenţialului acestui judeţ. Nu am venit la Constanţa cu o listă populistă de promisiuni, nu am venit să le spunem oamenilor că noi vom da salarii şi pensii iluzorii. Am venit să spunem că oamneii de aici, din Constanţa, au nevoie de locuri de muncă şi de o legislaţie prietenoasă.”, a spus Robert Turcescu.

Așa bine ne-au reprezentat acei oameni politici în ultimii opt ani, încât: Direcția Vamală este la Galați, Inspectoratul în Construcții – tot acolo, direcția Fondurilor Europene, la Galați-Brăila. Constanța este cel mai mare Port din sud-est-ul Europei, care a ajuns să stea la mâna celorlalte județe, din cauza incompetenței acestor așa-ziși politicieni din ultimii opt ani. În acest periplu prin judeţul Constanţa, în această campanile grea dar una dn cele mai frumoase campanii pe care le-am făcut, alături de o echipă extraordinară, o echipă de suflet, am încercat să dăm glas unui curent politic care este Partidul Mişcarea Populară. Dacă vom fi votaţi de toţi cei care ne-au primit cu căldură, vom lua peste 80 %.  Constanţa votează PMP pentru că nici PSD, nici PNL nu au un lider asumat. Partidul Mişcarea Populară are lider şi are prim-ministru pentru România, în persoana preşedintelui Traian Băsescu.”, a declarat Dorel Onaca, candidat PMP la Senat.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a felicitat candidaţii şi a transmis alegătorilor că lucrurile se vor aranja după data de 11 decembrie.

Sunt sigur că la Constanţa vom obţine un rezultat bun. Am convingerea că şi la aceste alegeri constănţenii vor vota, preponderent, Partidul Mişcarea Populară”, a spus Traian Băsescu.  

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Inchirieri auto Bucuresti on 11/12/2016 23:02:27
avatar
Din pacate ma uitam la stiri si deja a castigat PSD.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat