Acasa | ACTUALITATE | Marius Horia Ţuţuianu: „Este incredibil că încă mai avem localităţi întregi fără curent electric!”

Marius Horia Ţuţuianu: „Este incredibil că încă mai avem localităţi întregi fără curent electric!”


image

Consiliul Judetean Constanta prin RAJDP Constanta, pune la dispozitia echipelor de interventie ale ENEL, orice utilaj ar avea nevoie pentru a se deplasa in localitatile unde s-au inregistrat avarii.

Presedintele Consiliul Judetean Constanta, Marius Horia TUTUIANU, solicita companiei ENEL prioritizarea lucrarilor de reparatii in localitatile ramase fara curent electric din judet.

Deoarece drumurile judetene sunt impracticabile pentru autoturisme, regia pune la dispozitia ENEL utilajele necesare escortarii echipelor de interventie ale companiei.

Sunt in permanenta legatura cu primarii din judet, este incredibil ca inca mai avem localitati intregi fara curent electric, consider ca in astfel de situatii de urgenta este nevoie de o mobilizare generala, chiar daca aceasta presupune suplimentarea echipelor de interventie in teren sau lucrul in afara orelor de program”, sustine presedintele Consiliul Judetean Constanta, Marius Horia TUTUIANU.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Bucuresti on 09/01/2017 22:53:49
avatar
Din pacate traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Este ireal ca in acest secol sa avem localitati fara curent.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat