Acasa | ACTUALITATE | Preşedintele C.J. Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, în vizită la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu

Preşedintele C.J. Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, în vizită la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu


image

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu a răspuns ieri invitaţiei lansată de conducerea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu de a participa la programul “Şcoala Altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Cu aceasta ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a vizitat o expoziţie statică de aeronave militare, echipamente de deservire la sol precum şi alte mijloace tehnice inedite specifice industriei aeriene.

Nu numai elevii s-au bucurat de vizita la Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Multumesc domnului director Bogdan Ionut Artagea si conducerii aeroportului pentru oportunitatea oferita. A fost o experienta inedita, mai ales in contextul in care, am avut ocazia sa primesc amanunte legate de modul in care functioneaza aceste echipamente chiar de la cadrele militare care le opereaza”, precizeaza Marius Horia Tutuianu.

Tot ieri, delegatia Consiliului Judetean Constanta, insotita de conducerea Aeroportului International Mihail Kogalniceanu a vizitat si baza militara amplasata in apropiere.

Am avut ocazia sa facem un tur al unitatii militare din Mihail Kogalniceanu. Am fost insotiti atat de cadre ale Ministerului Apararii Nationale cat si de reprezentanti ai US Army precum si Royal Air Force. Am ramas impresionat de modul in care sunt organizati acesti militari, dar si de tehnologia pe care o au in dotare si o opereaza. Am un deosebit respect pentru acesti oameni care si-au dedicat viata carierei militare”, a mai precizat presedintele Consiliului Judetean Constanta.

Aeroportului International Mihail Kogalniceanu a gazduit programul “Scoala Altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun”, in perioada 22- 26 mai 2017.   

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Bucuresti on 28/05/2017 14:32:59
avatar
O baza strategica a Nato.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat