Acasa | ACTUALITATE | Claudiu Palaz: ”Liderii politici locali nu au luat poziție față de șmecherul care livrează intoxicații alimentare pentru bolnavi!”

Claudiu Palaz: ”Liderii politici locali nu au luat poziție față de șmecherul care livrează intoxicații alimentare pentru bolnavi!”


image

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz,  având în vedere neregulile constatate de OPC la firma care livrează mâncare pacienților internați în „Spitalul Județean de Urgență Sf. Andrei”, Constanța și anume faptul că această firmă a fost gasită cu o cantitate foarte mare de produse expirate, ce urmau să fie preparate pentru pacienți, cere de urgență conducerii spitalului județean, rezilierea contractului de prestări servicii cu firma care livrează alimente către pacienții unității spitalicești!  

„Este inadmisibil ca astfel de lucruri să se întâmple în cadrul domeniului sănătații! Incredibilă este poziția patronului SC Arimex Comexim 2000 SRL, care se scuză și face mențiunea că este prima dată când livrează produse expirate! Că vinovat este magazionerul!

Domnule patron, dumneavoastră ați consuma produsele alimentare expirate pe care le livrați bolnavilor?! Sunt sigur că NU! Bătaia de joc a acestui impertinent arată susținerea și siguranța că el se află sub protectia anumitor șefi din cadrul Spitalul Județean Constanța.

Personal am semnalat în presă, nereguli ale modului în care firma menționată deține un spațiu al CJC, în care își desfășoară activitatea, plătind o sumă derizorie către „Spitalul Județean de Urgență Sf. Andrei”, și anume aproximativ 200 lei/lună.

Nu trebuie să mai tolerăm astfel de incidente care se pot transforma în adevărate catastrofe pentru bolnavii intrenați în spital, care sunt cei mai vulnerabili!

Este incredibilă „liniștea” cu care a fost tolerat subiectul de către liderii politici locali, care au tăcut și nu au luat poziție față de „șmecherul care livrează intoxicații alimentare pentru bolnavi!

Mă delimitez de acest fenomen și cer public să se rezilieze de urgență contractul cu această firmă, și să fie trași la răspundere cei care ar fi trebuit să organizeze din timp licitația pentru livrarea de alimente către bolnavi, care din neglijență sau pentru că au „combinații” cu această firmă, nu au făcut acest lucru.

Faptul că nu s-a ținut licitația și s-a prelungit un contract avantajos pentru o firmă care „livrează produse expirate”, nu face altceva decât să mă gândesc că acele persoane din „Spitalul Județean de Urgență Sf. Andrei”, au niște avantaje materiale substanțiale!

Consider că nu trebuie să ne limităm doar la o mustrare a celor care au greșit, și să spunem „asta e”, deoarece lucrurile sunt foarte grave!

Este vorba de livrarea unor produse alimentare expirate, bolnavilor din spital!

Domnilor, în sănătate, nu greșești decât o dată! Și atunci cu efecte dezastruoase!”, a transmis președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.

 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Otopeni on 01/09/2017 21:11:00
avatar
Probabil ca au si ei un interes acolo.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat