Acasa | ACTUALITATE | Proprietarul depozitului de artificii care a ars la Agigea, finul unui ofiţer din cadrul IPJ. Locaţia nu avea autorizaţie

Proprietarul depozitului de artificii care a ars la Agigea, finul unui ofiţer din cadrul IPJ. Locaţia nu avea autorizaţie


image

În urmă cu câteva ore, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de materiale pirotehnice aflat în localitatea Agigea, pe DN 39, zona Selgros.

Trei autospeciale de stingere au intervenit la faţa locului, iar o persoană care se afla în interior a suferit arsuri şi a avut nevoie de asistenţă medicală.

Depozitul, care avea o suprafaţă de 100 mp, a ars în întregime.

Potrivit mai multor surse, clădirea aparţine S.C. LIVE WELL EVENTS SRL, cu sediul social pe strada Hatman Arbore nr. 32, a cărui unic asociat este Sergiu Enache.

Se pare că depozitul funcţiona clandestin, fără a fi autorizat de către ITM, instituţia care se ocupă de autorizarea de deţinere şi comercializare de materii explozive (obiecte artizanale de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice).

Dacă se confirmă această stare de fapt, situaţia este una extrem de gravă, fiind încălcată “Legea privind regimul materialelor explozive” nr.126/1995.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa au refuzat să ofere informaţii, declarând că vor emite un comunicat de presă în cursul zilei de luni.

Ca o ironie, Sergiu Enache este finul lui Nicolae Barbu, ofiţer specialist în cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Constanţa. 

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Otopeni on 18/09/2017 17:16:00
avatar
Coruptia e mare in tara.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat