Acasa | ACTUALITATE | 14 reclamații au fost înregistrate la RAJA, în cursul nopții trecute

14 reclamații au fost înregistrate la RAJA, în cursul nopții trecute


image

În cursul nopții trecute, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au mai înregistrat 14 reclamații primite din municipiul Constanța, Eforie Nord și Mangalia.

Cele mai multe sesizări – 11 au venit din municipiul Constanța din zonele: Dacia, Delfinariu - Ahile Mihail, Gării - b-dul Ferdinand, Faleză Nord - străzile Tabla Buții și Grozești și zona magazinului Tomis - strada Ștefan cel Mare.

Un număr de 2 sesizări au fost înregistrate pentru Mangalia și una din Eforie Nord - zona Steaua de Mare.

Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt rezolvate.

Intervențiile au fost mult îngreunate din cauza vântului puternic, care a angrenat pe carosabil, în zona gurilor de preluare a apelor pluviale, mari cantități de frunze, deși echipele au curățat toate grătarele din zonele sensibile ale orașului în cursul zilei de ieri.  

Totodată, pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție SC RAJA SA vor asigura permanență în toată această perioadă.

Facem un apel catre toţi abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat