Acasa | ACTUALITATE | Zeci de mii de ţigarete de contrabandă, descoperite într-o maşină din Portul Constanța Sud

Zeci de mii de ţigarete de contrabandă, descoperite într-o maşină din Portul Constanța Sud


image

În data de 10.10.2017, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul Poliţiei de Frontieră Constanţa Sud, în cadrul unor activităţi informativ-operative desfăşurate în zona de competenţă, au oprit pentru control, în zona Portului Constanța Sud, un autoturism marca Skoda, înmatriculat în România.

Acesta era condus de A.O., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza municipiului Medgidia, despre care existau informații că este implicat în activităţi de contrabandă.

În urma cercetărilor specifice, polițiștii de frontieră au descoperit în habitaclul autovehiculului 25.400 țigarete (1.270 pachete), marca Assos Red, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă - colectarea, deţinerea, producerea, transportul prelucrarea, depozitarea, predarea, desfacerea  şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, iar întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 20.320 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat