Acasa | ACTUALITATE | Felix Stroe, către șefii DRDP-urilor: “Dacă acțiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, cei responsabili cu întreținerea drumurilor vor pleca acasă!”

Felix Stroe, către șefii DRDP-urilor: “Dacă acțiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, cei responsabili cu întreținerea drumurilor vor pleca acasă!”


image

Vineri, 27 octombrie, la Ministerul Transporturilor a fost făcută o analiză serioasă cu privire la măsurile obligatorii care se impun în perioada iernii și au fost convocați, de urgență, directorii DRDP-urilor pentru a discuta despre intervențiile prompte pentru deszăpeziri. 

Felix Stroe, Ministrul Transporturilor a dispus ca prin Corpul de Control să se verifice toate stocurile de iarnă, starea utilajelor aflate in bazele Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri și stadiul contractelor subsecvente.

 “Nu ne mai putem permite ca iarna să ne găsească nepregătiți și să spunem ca nu am știut că trebuie să fim mobilizați pentru a depăși toate intemperiile vremii. În cazul în care acțiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, cei care sunt responsabili cu întreținerea drumurilor trebuie sa fie conștienți că vor pleca rapid acasă. Sper să nu avem surprize neplăcute. Si nu uitați, toți suntem in slujba cetățenilor!”, a atras atenția Felix Stroe, Ministrul Transporturilor.

În perioada imediat următoare vor avea loc controale la secțiile de Drumuri  Naționale pentru a fi verificată funcționalitatea utilajelor destinate deszăpezirii.Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Rent a car Bucuresti on 28/10/2017 13:02:49
avatar
Este pus pe treaba domnul.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat