Acasa | ACTUALITATE | „Știu să-mi aleg meseria”, târg educațional pentru elevii din mai multe localități ale județului Constanța

„Știu să-mi aleg meseria”, târg educațional pentru elevii din mai multe localități ale județului Constanța


image

Prefectul județului Constanța, Ioan Albu a participat astăzi la festivitățile de deschidere a târgurilor educaționale dedicate învățământului profesional și dual sub titlul „Știu să-mi aleg meseria” din localitățile Cobadin și Cumpăna.

Prezentările de oferte au loc numai în localități din mediul rural acolo unde există un interes crescut din partea elevilor și a familiilor acestora pentru beneficiile și avantajele burselor profesionale, dublate de suplimentele financiare din partea operatorilor economici parteneri de practică.

La Căminul Cultural din localitatea Cobadin, 12 unități școlare și-au expus în standuri proprii produse/servicii/demonstrații, executate de către elevii care se pregătesc pentru dobândirea unei calificări profesionale.

Și în Campusul Școlar din localitatea Cumpăna 13 unități școlare au prezentat oferte atractive iar două grupuri de elevi au oferit un spectacol folcloric.

Prefectul Ioan Albu i-a felicitat pe tinerii care au ales să urmeze o meserie, le-a urat succes și a mulțumit organizatorilor pentru modul în care s-au implicat în susținerea unor asemenea evenimente.

În data de 10.11.2017, alte două târguri educaționale își vor deschide porțile pentru tinerii doritori de meserii în localitățile Crucea și Cogealac.

Târgurile educaționale dedicate învățământului profesional și dual sub titlul „Știu să-mi aleg meseria” sunt organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Instituţia Prefectului – Județul Constanța, autorități locale și agenți economici.Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat