Acasa | ACTUALITATE | Cheltuieli nelegale la Primăria Mangalia. Claudiu Palaz îi cere explicaţii primarului Cristian Radu

Cheltuieli nelegale la Primăria Mangalia. Claudiu Palaz îi cere explicaţii primarului Cristian Radu


image

În cursul zilei de ieri,  9 .11.2017, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz a depus cererea cu nr. de înregistrare 61407/09.11.2017 către Primăria Mangalia, prin care i-a solicitat edilului urbei să specifice bugetul cheltuit pe onorariile avocaților și numele acestora,  pentru anul financiar 2015.

Potrivit Raportului Curții de Conturi și a Deciziei nr. 52 din data de 16 decembrie 2016, rezultatul acțiunii de audit desfășurate la Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Mangalia asupra contului anual de execuție bugetară pe 2015, s-a constatat angajarea și plata nelegală a unor cheltuieli cu onorarii avocați, în condițiile în care serviciile nu au fost corect evaluate, onorariile fiind calculate pe baza unor valori nefundamentate.

Solicit edilului Primăriei Mangalia să pună la dispoziție informații cu privire la cheltuielile și efectuarea plăților către firmele de avocatură, să menționeze numele avocaților, procesele pe care le-au reprezentat și câte dintre acestea au fost câștigate. Consider că este de datoria noastră, a tuturor, să fim informați, în condițiile în care Curtea de Conturi a stabilit un prejudiciu bugetar, cauzat de angajarea nelegală a unor cheltuieli pentru avocați. Cetățenii Mangaliei au nevoie de transparență și corectitudine, iar primarul Radu Cristian trebuie să dea dovadă de toate astea!”, a spus Claudiu Palaz.

 Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (1 postat):

Inchirieri auto Otopeni on 19/11/2017 14:12:29
avatar
Cam asa stau lucrurile in majoritatea primariilor.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat