Acasa | ACTUALITATE | Scandal la Cernavodă! Primarul Liviu Negoiță împodobește orașul pentru Crăciun. ALDE cere documente

Scandal la Cernavodă! Primarul Liviu Negoiță împodobește orașul pentru Crăciun. ALDE cere documente


image

Tinerii de la ALDE i-au trimis primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță, o scrisoare deschisă prin care solicită să vadă documentația care a stat la baza contractului de închiriere a ghirlandelor și decorațiunilor de Crăciun care împodobesc localitatea.

Deși suntem abia la începutul lunii noiembrie, în Cernavodă spiritual sărbătorilor de iarnă e deja prezent.

Cu puțin efort și voință, în 2018 cernavodenii se vor bucura de Crăciun încă din luna sepembrie, grație primarului Negoiță.

Stimate Domnule Primar Liviu Cristian Negoiță, De puțin timp de când o conduceti, Primăria Cernavodă a devenit una dintre cele mai opace administrații locale din județul Constanța.

În condițiile în care, prioritățile orașului sunt altele și deja iarna ne bate la ușă, ați ales din timp sa împodobiți orașul cu decorațiuni de crăciun.

Anul trecut ați încheiat un contract ilegal în valoare de 7 miliarde lei vechi nesupus la vot consiliului local pentru închirierea timp de o luna și jumătate a ghirlandelor luminoase + 700 de mil lei vechi pentru bradul de Crăciun.

Anul acesta sunt montate o parte din ele, tot ilegal, nesupus la vot consilierilor locali.

Cer public o nota justificativa și modul de aprobare a finanțării contractelor. Solicit de asemenea sa puneți la dispoziție cetățenilor cheltuirea banilor publici prin postarea pe site-ul primăriei a celor două contracte și acte adiționale încheiate de primărie pentru iluminatul festiv de sărbători.

Dacă tot sunteți adeptul transparentei, aratati-le cernăvodenilor ca lucrați corect.” Robert Eusebiu SPÂRCACI Președinte Tineret ALDE CernavodăVoteaza articol
3.40

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (3 postat):

Ifrim ion on 11/11/2017 14:07:42
avatar
Probabil ca sunt smecheri la primarie dar sparcaci eusebiu acest domn incearca permanent sa iasa in evidenta in orice mod .Mariana mircea il manipuleaza cum vrea dansa iar el dl sparcaci un semianalfabet notoriu .
Thumbs Up Thumbs Down
0
on 11/11/2017 15:01:59
avatar
Daca era altcineva primar oare se mai făcea atât gălăgie și mai ales că nu a fost niciodată orașul așa luminat și mai ales doamna Mariana Mircea ce caută pe la scările de bloc din Columbia cât a fost primărița a uitat că mai există cartierul Columbia
Thumbs Up Thumbs Down
0
Serghei on 11/11/2017 16:57:32
avatar
Daca face de ce face da nu face uite puturosii sau hotii.O tara in care baterea de joc functioneaza cel mai bine.Din cate vad nu se sta cu mana in san ,columbia si centrul in cernavoda se anima incet incet.Livache,seref,salam,adi,luci,romeo,popa,iordache sa dea socoteala la sfarsit de mandat daca nu au facut nimic
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat