Acasa | ACTUALITATE | Tărâmul Magic al Crăciunului se redeschide în Parcul Tăbăcărie

Tărâmul Magic al Crăciunului se redeschide în Parcul Tăbăcărie


image

În decembrie, toată Constanţa se va muta, iar, în Tărâmul Magic al Crăciunului! Timp de o lună, Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie va redeveni centrul artistic, cultural şi spiritual activ al orașului, în cadrul Festivalului Iernii 2017, un spectaculos eveniment-concept special gândit pentru copii.

Astfel, de pe 8 decembrie 2017 şi până pe 14 ianuarie 2018, Ţara Piticilor va redeveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat cu personaje din poveştile copilăriilor tuturor generaţiilor.

Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole și ateliere, alături de sutele de animatori şi personaje de basm.

Nici părinţii sau bunicii nu au fost uitaţi.

Organizatorii le vor pune la dispoziţie Târgul de Crăciun, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse şi dulciuri specifice perioadei Sărbătorilor de Iarnă.

Pe această cale, organizatorii cer scuze publicului care vizitează în mod normal Ţara Piticilor.

Accesul în acest spaţiu a fost interzis de astăzi, 25 noiembrie a.c., deoarece este nevoie de minimum două săptămâni pentru transformarea sa totală în tărâmul de vis şi magie al Crăciunului.

Festivalul Iernii 2017 este organizat de Asociația Culturală Teatrelia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.Voteaza articol
5.00

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (2 postat):

Andrei on 25/11/2017 23:48:34
avatar
Poate de data asta și plătește Primaria Constanța evenimentele. Nu doar își pune numele pe Evenimente și apoi se face ca ploua când trebuie sa plătească. Unii oameni, cei care muncesc acolo, nu pot aștepta un an pana când își misca curul funcționarii de la departamentul de eveninehte sa facă plățile. Ori sunt prosti, ori incompetenți ori pun bețe în roate noii conduceri a Primăriei.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Rent a car bucuresti on 03/12/2017 19:37:25
avatar
Gasim produse foarte bune acolo.
Thumbs Up Thumbs Down
0
Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat