Acasa | ACTUALITATE | Sute de constănţeni în Tărâmul Magic, în prima zi a anului!

Sute de constănţeni în Tărâmul Magic, în prima zi a anului!


image

Sute de constănţeni au luat cu asalt Tărâmul Magic al Crăciunului, dorind să petreacă prima zi a anului alături de profesorii trăsniţi şi de personajele din poveşti, într-o atmosferă feerică.

Iar seara, scena a fost însufleţită de către actorii trupei Sufleţel şi de copiii de la şcoala de canto eMenTi STAR ACADEMY. Astfel, Castelul Fermecat a răsunat de poveşti muzicale, iar Sufleţel a dezvăluit spectatorilor Basmul Anului Nou, care va continua să se scrie pe tot parcursul lui 2018, fiecare dintre noi adăugând la el propriile experienţe.  

Şi astăzi aceştia îi aşteaptă pe cei mici, de la ora 18.00, pentru a le reaminti de Poveştile fraţilor Grimm, care au încântat copilăria multor generaţii.

 Personajele lor atât de iubite de către copii, aduse pe scenă de către trupa Sufleţel, ne vor încânta seara la Castelul Fermecat, ce va fi, apoi, iar „cucerit“ de către elevii lui Mihai Trăistariu.

Şi ei ne promit multă bucurie şi clipe de neuitat, pregătind noi Basme muzicale.

Spectacolele vor continua apoi, pe scena Castelului Fermecat, de vineri, 5 ianuarie a.c., până duminică inclusiv, 7 ianuarie a.c., între orele 18.00 şi 20.00.

Nu uitaţi, până pe 14 ianuarie 2018, în fiecare zi, în intervalul orar 11.00 - 21.00, Atelierul de Magie, Atelierul de Jucării, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Căsuţa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt gazdele mai multor cursuri.

Programul și detalii despre acestea sunt disponibile pe site-ul www.festivaluliernii.ro.

În plus, toţi constănţenii sunt aşteptaţi la Ambasada lui Moş Crăciun din Tărâmul Magic dacă vor să dăruiască micuţilor din centrele de plasament cadouri, pentru ca Sărbătorile să aibă aceeaşi culoare pentru toţi, aceea a bucuriei!

Festivalul Iernii 2017 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa şi organizat de Asociația Culturală Teatrelia, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ şi Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Constanţa.Voteaza articol
0

Aboneaza-te la feed-ul de comentarii Comentarii (0 postat):

Adauga comentariul tau comment
Va rugam introduceti codul din imagine:
  • email Trimite unui prieten
  • print Versiune pentru printat